logo

Mereu în acțiune!

Inițiativa se antrenează!
0

No products in the cart.

Occupy Library

Coordonator comunicare

A formative/ funky/ fab conference

Occupy Library este o conferință internațională care promovează bibliotecile publice ca centre culturale și educaționale, importante în susținerea democrației și dezvoltării comunitare.

În perioada 4 – 5 iunie 2020, Fundația Progres – susținută de echipa care organizează NEXT Library din Danemarca și în parteneriat cu Biblioteca Națională a României și Goethe Institute București – va organiza conferința internațională Occupy Library, care va aduce  împreună specialiști din biblioteci și organizații non-guvernamentale din întreaga lume.

Invitațiile pentru această conferință sunt lansate către specialiști și practicanți din Europa, țările din zona Mării Negre, Caucaz și Orientul Mijlociu. Până în acest moment sunt confirmați invitați din Germania, Portugalia, Polonia, Italia, Marea Britanie, Danemarca, Finlanda, Olanda, Republica Moldova, Ucraina și Statele Unite ale Americii.  De asemenea, printre speakerii care se vor alătura acestui proiect se numără Dr. Hannelore Vogt, Dan Perjovschi și Asaf Bartov.

Next