logo

Mereu în acțiune!

Inițiativa se antrenează!
0

No products in the cart.

Școala de reporteri

Manager de proiect @Școala de reporteri

“Școala de reporteri SDG” este un proiect unic în România. Școala de reporteri SDG – un proiect realizat în 25 de localități din mediul rural cu sprijinul bibliotecilor publice, în care 50 de copii au învățat timp de 4 luni să creeze conținut relevant pentru comunitățile lor. Discursul lor este îmbunătățit, au argumente și întrebări noi și, cel mai important, copiii au devenit creatori de conținut.

Ne-am propus să creștem nivelul de participare și conștientizare în rândul copiilor și familiarizarea acestora cu concepte precum “sustenabilitate”, “incluziune”, “inovație”, “conținut”.

Ca o primă etapă a proiectului “Școala de reporteri SDG”, echipa Fundației Progress a format și instruit 75 de copii și bibliotecari.

Reporterii au creat 170 de acțiuni prin care au promovat Obiectivele Globale (podcast, vlog, video, eveniment, challenge și articol) în comunitățile lor. La evenimentele organizate de ei au participat 396 de persoane.
80% dintre reporteri au realizat cel puțin jumătate din provocările proiectului, iar acestea au adunat un reach total de 194211 persoane în social media. Reporterii au înregistrat 75147 de vizualizări adunate din materialele video create.

Website

www.scoaladereporteri.ro

Dată

5 februarie 2019

CATEGORY

SHARE